€71.68 – €137

Konventa e IV: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

Actions and Detail Panel

€71.68 – €137

Event Information

Event description
Konventa e 4 "SUKSESI ESHTE QELLIMI YT"

About this event

Eventi me i madh ne vend, po vjen se shpejti…

3 vite, bashke, me te vetmin qellim: SUKSESIN.

Aftesim personal dhe profesional, Avancim dhe Vetedijesim per kapacitetet qe ke.

Rrjetezimi - Mundesi super fantastike per te nuhatur suksesin dhe per te qene afer atyre qe i thane JO dorezimit.

Disiplinohu, duke pasur nje mendesi pozitive per arritje te medha.

Beje ate qe 90% e njerezve nuk e Bejne / Besojne.

KY, eshte momenti i duhur per ty. Qaj nga lumturia e SUKSESIT tend dhe jo nga dorezimet tua.

Share with friends

Organiser Denis Gafuri Sales Trainer

Organiser of Konventa e IV: SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT

Save This Event

Event Saved