Free

Multiple Dates

My Self – Portrait Workshops for Cruinniú na nÓg 2021

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Online event

Event description
Join us for our free series of portrait workshops to celebrate Cruinniú na nÓg 2021!

About this event

Create a self-portrait with Me and The Moon artist, David Fortune. We will be running timetabled portrait workshops for children online via Zoom throughout the day from 10am-4pm. Over the course of the workshops we will adopt different approaches to portrait making; exploring Drawing, Painting or Mixed-Media. After the workshop, you can submit your finished piece and take part in our online Art Exhibition! 

Timetable

4 – 7 year olds:

  • 10-10:30am (30 mins): Drawing 
  • 10.45-11.30am (45 mins): Painting
  • 11.45-12.30pm (45 mins): Mixed-Media 

8 – 12 year olds:

  • 1.30-2pm (30 mins): Drawing 
  • 2.15-3pm (45 mins): Painting 
  • 3.15-4pm (45 mins): Mixed-Media 

Tickets are free but booking is essential. Limited availability. You'll be sent a Zoom link and info on materials needed. After the workshops, you can submit your piece to our online Art Exhibition by emailing it to info@meandthemoon.ie or tagging us on IG or FB @meandthemoonworkshops

Share with friends

Save This Event

Event Saved